Alfa Tehnika Kruševac

Uslovi plaćanja

ALFATEHNIKA vam omogućava da svu kupljenu robu platite na sledeće načine:
GOTOVINSKI

Nudimo vam opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na licu mesta). U ovom slučaju roba će biti poslata kurirskom službom, a vi ćete je platiti pri preuzimanju. Ako poručite robu u vrednosti preko 5000 dinara, ALFATEHNIKA vam pruža besplatnu isporuku na teritoriji cele Srbije.

 

UPLATNICOM

Naručenu robu možete platiti i putem uplatnice uplatom u bilo kojoj pošti, banci ili putem Interneta, ukoliko imate Internet pristup svom računu (e-banking). Po evidentiranju vaše uplate, proizvodi sa narudžbenice se pakuju i šalju na vašu adresu.

 

VIRMANSKI (NALOGOM ZA PRENOS)

Virmanski način plaćanja namenjen je pravnim licima. Nakon evidentiranja uplate u našem sistemu, roba koju ste poručili biće vam poslata kurirskom službom ili je možete preuzeti u nekom od naših maloprodajnih objekata. Takođe ovu vrstu transakcije možete obaviti i putem e-bankinga (elektronskog bankarstva).

 

ČEKOVIMA GRAĐANA

ALFATEHNIKA vam nudi odloženo plaćanje čekovima građana na 6 rate bez kamate. Plaćanje čekovima na rate je moguće samo u ALFATEHNIKA maloprodajnim objektima.

Kupovina robe na rate vrši se uz obavezno prisustvo vlasnika čekova, zajedno sa dokumentima (lična karta i čekovna kartica). Pored uredno ispisanih podataka na čeku, dužnost kupca je da na poleđini čeka napiše broj fiksnog telefona i broj važeće lične karte.

Scroll