Alfa Tehnika Kruševac

Servis mobilnih telefona


ALFATEHNIKA vrši servis svih modela mobilnih telefona koji su dostupni na našem tržistu. Izlazimo vam u susret tako što ćemo popravku vašeg uređaja izvršiti na visoko profesionalnom nivou.

Prilikom servisiranja mobilnih telefona, ukoliko je potrebno ugrađujemo najkvalitetnije delove, trudeći se da svim vašim zahtevima adekvatno odgovorimo, u najkraćem roku i po veoma povoljnim cenama.

Zamena displeja ili tač skrina, servis ploče, tastature, mikrofona, zvučnika, ili zamena konektora su samo neke od stvari koje prilikom servisiranja obavljamo, a takođe vršimo i dekodiranje, kao i promenu jezika kako bi olakšali rad i korišćenje vašeg mobilnog telefona.

Pod servisom glavne ploče podrazumevaju se sve zahtevnije popravke telefona a koje nisu samo zamena perifernih delova telefona (displej, tač skrin, zvučnik, mikrofon…). Glavna ploča je srce svakog mobilnog telefona i današnji proizvođači su ih doveli skoro do svaršenstva, ali kvarovi na njma najčešće se javljaju usled neadekvatnog rukovanja.

Najčešći uzroci kvara glavne ploče su fizička oštećenja koja nastaju usled pada ili kvašenja telefona, pri čemu voda uđe u najsitnije pore telefona i ne može se totalno osušiti pa počinje da pravi kratke spojeve na mestima na ploči što drastično povećava mogućnost pojave kvara koji je nepopravljiv. Tada je najbolje da odmah nakon kvašenja telefona izvadite bateriju i donesete telefon u naš servis da ga otvorimo i odstranimo neželjene efekte koje je voda napravila. Kvarovi na glavnoj ploči se mogu manifestovati i kao gubljenje signala, slabo punjenje baterije, kao i mnoge druge načine.


Prilikom pada ili fizičkog oštećenja telefona obično dolazi do kvara na ekranu ili tač skrinu, koji su inače i najosetljiviji delovi na telefonu. Ugradnjom kvalitetnih i originalnih delova u stanju smo da za kratko vreme rešimo ovaj problem i polomljeni ekran zamenimo novim.

ALFATEHNIKA servis mobilnih telefona vam stoji na raspolaganju radnim danima od 9 do 20 i subotom od 9 do 15 časova, u ul. Cara Lazara 109 u Kruševcu.

Scroll