Alfa Tehnika Kruševac

O nama

ALFATEHNIKA je pre svega vaš dobri komšija! Vodeći se dugogodišnjim iskustvom, svoju ponudu mobilnih telefona, futrola, punjača, kao i računara, računarske opreme, tableta, gps navigacija i ostale tehnike smo umnogostručili a usluge servisa dodatno proširili, tako da ćete na jednom mestu pronaći bukvalno sve što Vam je potrebno!
S obzirom da smo od skoro preseljeni na novu, veću i lepšu lokaciju (Cara Lazara 109, Kruševac), pozivamo Vas da nas posetite i u to se uverite lično.

Osim toga, u želji da izađemo u susret svim vašim zahtevima, sa aspekta tehničkih usluga i pre svega servisiranja, za vas obavljamo popravku svih vrsta mobilnih telefona, desktop, laptop i tablet računara, gps navigacija, kao i ostalih tehničkih uređaja. Bavimo se i prodajom prethodno proverenih polovnih uređaja.
Takođe vršimo prodaju i ugradnju raznih oblika sigurnosnih sistema, pre svega video nadzora, a potom i alarmnih sistema, automatizaciju kapija, rampi i sl.
https://www.youtube.com/watch?v=2emk5F8Nf_w
Od skoro smo svoj pristup vama unapredili i online prodajom preko naše zvanične internet prezentacije i na taj način, prateći novonastale prodajne trendove, omogućili da do željenog proizvoda dođete u najkraćem roku, uz minimalno zalaganje i po veoma povoljnim cenama.
Osim na ovom sajtu, sa našom kompletnom ponudom se možete upoznati i tako što ćete posetiti ALFATEHNIKA maloprodaju i servis u ulici Cara Lazara 109 u Kruševcu, tel. 063/ 77 92 123 i 065/ 88 92 123.

Scroll