Javascript is disabled!!!! Redirecting....
pozadinska_slika

NARUČIVANJE PROIZVODA

HVALA! Vaša narudžbina je prosleđena.


Kontaktiraćemo Vas u najkraćem vremenskom roku kako bi se dogovorili oko detalja isporuke. Detalje narudžbine poslali smo na e-mail adresu koju ste naveli u kontakt formi. U slučaju da imate bilo kakve nejasnoće u vezi ove narudžbine, možete nas kontaktirati putem telefona: 037/ 203 422 ili putem e-maila: info@alfatehnika.rs.


ALFATEHNIKA Web Admin Tim

Unesite Vaše ime i prezime ili naziv firme!
Unesite Vašu ulicu i broj!
Unesite Vaš poštanski broj i mesto stanovanja!
Unesite Vaš broj telefona!
Unesite Vašu e-mail adresu!
Ako naručujete kao pravno lice obavezno unesite PIB!OPREMA ZA MOBILNE TELEFONE »

 

 

Da bi svoj mobilni telefon adekvatno zaštitili od fizičkog oštećenja, grebanja, vremenskih prilika i prašine, kao idealnu zaštitu predlažemo vam veliki izbor silikonskih, plastičnih i kožnih maski, futrola i bampera. One ne samo što će zaštiti vaš telefon, već će mu dati i finu estetsku notu svojim modernim izgledom.

 

 

 

Kada baterija telefona primetno oslabi i njeno trajanje se drastično smanji, trenutak je da zamenite bateriju novom. Kod nas možete naći originalne baterije i punjače za sve modele mobilnih telefona, auto-punjača, kablova za povezivanje sa računarom, univerzalne punjače kao i mnogo toga još.

 

 

Osim što ćete odgovarajućom futrolom ili bamperom zaštititi svoj telefon, zaštitnom folijom ćete ga dodatno obezbediti od grebanja. Ove folije su jednostavne za postavljanje, otporne su i izdržljive, a karakteriše ih i simbolično niska cena, te ih možete menjati s vremena na vreme i tako svoj telefon držati stalno zaštićenim.

 

 

 

 

Ukoliko se desi da ste originalnu masku svog telefona polomili ili na neki drugi način oštetili, nema mesta za brigu jer ćemo u vrlo kratkom vremenskom roku vašu oštećenu zameniti novom originalnom maskom, koja će vašem telefonu vratiti prvobitni sjaj i ponovo će izgledati kao nov.

 

Osim svega ovog u ALFATEHNICI možete kupiti i ostalu dodatnu opremu za mobilne telefone: slušalice, priveske, torbice, bluetooth i handsfree uređaje, držače za auto, memorijske kartice, ukrase i još puno toga, što će korišćenje vašeg mobilnog telefona učiniti jednostavnijim.