Javascript is disabled!!!! Redirecting....
pozadinska_slika

NARUČIVANJE PROIZVODA

HVALA! Vaša narudžbina je prosleđena.


Kontaktiraćemo Vas u najkraćem vremenskom roku kako bi se dogovorili oko detalja isporuke. Detalje narudžbine poslali smo na e-mail adresu koju ste naveli u kontakt formi. U slučaju da imate bilo kakve nejasnoće u vezi ove narudžbine, možete nas kontaktirati putem telefona: 037/ 203 422 ili putem e-maila: info@alfatehnika.rs.


ALFATEHNIKA Web Admin Tim

Unesite Vaše ime i prezime ili naziv firme!
Unesite Vašu ulicu i broj!
Unesite Vaš poštanski broj i mesto stanovanja!
Unesite Vaš broj telefona!
Unesite Vašu e-mail adresu!
Ako naručujete kao pravno lice obavezno unesite PIB!DEKODIRANJE »

 

 

Kada kupite* mobilni telefon kod nekog od mobilnih operatera u nekom paketu uz pretplatnički ugovor, dobijate telefon koji je „zaključan“ tj. može se koristiti samo u okviru mreže tog operatera kod koga ste uređaj i kupili. Da bi svoj telefon koristili u drugim mrežama jedina moguća solucija je dekodiranje mobilnog telefona. Nakon toga telefon možete koristiti u bilo kojoj drugoj mreži na svetu.

 

Zakonom nije dovoljno precizirana odredba u kojoj se govori o dekodiranju tako da, obzirom da je kupovinom telefon postao vaše vlasništvo, sa njim možete raditi šta god poželite i apsolutno je vaše pravo da možete da ga koristite u bilo kojoj mreži, da ga prodate, ugasite i sl.

 

Dekodiranje se takođe vrši i kada je na vašem mobilnom telefonu uneta neka sigurnosna šifra koju ste zaboravili ili koju iz nekog drgog razloga ne znate, pa želite da pristupite i opcijama telefona kojima do tada niste mogli.

 

Ukoliko vam je potrebna ova ili neka od usluga koje obavljamo za vas, posetite ALFATEHNIKA servis mobilnih telefona u ul. Cara Lazara 109 u Kruševcu.

 

* Odnosi se na telefone koji su kupljeni, a ne iznajmljeni od operatera.